Thursday, July 14, 2016

[ Giveaway untuk pencinta matcha!! ]

Assalamualykum my dear
With Allah's love

Ni nak habaq mai ni... Ada giveaway ni, khas untuk pencinta teh hijau. Yeay!

Ni bukan teh hijau biasa yang penuh dengan preservatives, colouring, lepas tu rasa macam rumput. Kena bancuh dengan susu yang banyak nak seimbangkan rasa tu. Uuuuuiiiii. Kita minum teh hijau nak sihat, dok tambah lagi penyakit pulak dah.

Serbuk Matcha Latte datang menyelamat! Uolls rugi tak cuba. Nak beli, jauh nak kena order dari Jepun. Ni ada nak bagi free ni haa.



Macam mana nak dapat serbuk matcha latte ni? Senang ja weh.

1. Like page Sopan Santun Sihat
2. Komen Done! kat post giveaway tu.
3. Pemenang akan dipilih secara rawak pada 12 am 16/7/16.

Uollss, ganbarre!


Giveaway mode
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment