Monday, June 27, 2011

[ Tit Tit Tiiiiiiiiiittttttt.....!!!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


*Ringing tone*
"Elo..." - suara mengantuk
"WEH! Hepi Berday, k. izah!!! haha"
. . .
Sape nih...?
Tengok skrin - Oh! My bro dow ~ haha
"Em..hehe.. Thanx weh. Sorry ar, orang da tido."

My bro, org first yang wish, same as tahun lepas. Love you bro. huhu.

Lepas cakap ngan dia, tengok mesej. Em... Orang second yang wish, kawan sekolah dulu. Dulu rajin bergaduh lam kelas weh. Giler. Tapi sekarang, alhamdulillah. Biasa la kan. haha.

Orang third, kawan sekolah jugak. Dari sekolah rendah sampai sekolah menengah same school. Sekarang dia kat UPM. Rasanya dia grad dulu. Tak pe lah, nanti boleh mintak dia belanja. hekhek.

Orang fourth, kawan sekolah jugak. Dia baru je sampai kampung, dari UK. Sian dia. Dari dulu stress study tapi nak buat cemana, amek medic kan. Moga Allah ringankan beban kamu ye, amin ~

Mula ingat tak nak tido lagi, pulun tengok drama kat maaduu ngan mysoju. Laju gak, best je. Tapi ye lah, dari tengah hari mengadap drama, mata pun dah penat, tertido jugak depan lappy. hiahaha =P

Lepas cakap-cakap ngan my bro, bukak facebook. Hmm, memang ada yang wish, sama ja ngan orang lain. Ada yang wish dengan bersopan, ada yang cara slumber, ada jugak yang cakap selamat hari tua. haha. Nak like and say thanks tapi terlalu amat mengantuk jadi . . . esok je lah. hehe.

Untuk yang wish and doakan saya, terima kasih banyak-banyak ye. Saya doakan moga Allah berkati hidup korang jugak, amin ~

Wani cakap dia nak jadi orang last yang wish. Cess.. Tak pe, Cik Wani. Saya tunggu awak taw. nya nya nya nya

By the way, nak share satu cerita ni. Baca jom.




Syukur dilahirkan
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment