Monday, October 10, 2011

[ Sapa Nak Pi, Angkat Tangan..!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Jom jom jom!! Sapa nak pi, sila roger2 okeh. Amat sangat teringin nak pi pusing-pusing sampai penin kat lam ini library TERBEST! muahahaha


Lets take a peek. Nyiaw nyiaw ~~

Uuuuu......











Tengok gambar-gambar ni teringat pulak kat Running Man episod depa berlari-lari dalam library kat Korea tu. Besaq gak la library tu. Bertingkat-tingkat-tingkat. hahaha.


GILA kan..? hahaha
Jom jom!! Sapa nak pi, jom..!!

Library ni kat Seksyen 13, Shah Alam. Ktne tu..? Adeh.. Tak tau jalan pulak dah. Tak pa, Encik Google tahu. Pe susah. hahaha.

Nilai? RM 70 JUTA. waaaahhh. Hadiah dari Sultan Selangor untuk rakyat dia. Bak kata Teacher Lela (my fav English teacher), "Ve~ ry gooood." haha.

Katanya, library ni bertaraf dunia. No komen untuk yang tu. Kalau setakat keluasan and berapa tingkat yang jadi ukuran, I guess tak perlu la kot. Melainkan dalam library ni nak cari buku apa pun ada, baru betul taraf dunia, bagi sy la kan. huhu.

Kat dalam library ni pun ada XD theater / 6D theater. Gila tak? haha. I LIKE sangat. And, tambahan kat situ, semua computer dalam library ni brand Apple. Pergh. Untung la, jadi ahli library ni ~~~ hahahaha

So, dah jadi cam ceq belom? Tak terasa nak pi ka? J O M . . . ! ! !

Biarlah tak pernah pegi ICT, tapi nak walaupun sekali jejak kaki kat sini. :)




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment