Saturday, May 28, 2011

[ Triple F ]

With Allah’s love
Assalamualykum my dear


Actually, triple F tu merangkumi Fanatic, Fantastic, Fool. haha. Kenapa? Wae? Sebab...

Tadi tengok drama korea 49 Days, sangat suka jalan cerita dia. Nanti nak try carilah. (Mula dah.. Bila mula ketagihan. Adoih.)

Okay, habis drama tu tadi, keluar la plak video clip MBLAQ - Again. Tengok, em, komen, em, tak suka sorang tu yang macam agak gay (sorry ye, kalo yg baca ni peminat dia). Naseb la tak tau ape ntah nama dia. haha. Cuma, bila rapper dia (Mir-tetiba tau plak yg sorang ni ye) nyanyi, teringat Kim Jun. Waaahh... Lama benor tak teringat sal kamu ye, Kim Jun.

Masa cuti sem lepas (or maybe lepas, lepas - tak ingat lah), teramatlah gila kat Kim Jun. Masa tu blogging tak guna blogger ni. Sampai sanggup buat satu post untuk Kim Jun. Punyalah banyak gambor Kim Jun yang diletak kat situ. (Lawak pun ada.) Adoyai ~


Masa tu, sangat suka play lagu2 yang dia nyanyi. Paling suka lagu Jun Be O.K.



Tapi, tu lah. Fanatic masa tu, tak kira lah nak kata kan. Rasa fantastic je apa-apa pun about him. Tapi sekarang tengok balik, cam foolish je.

Video clip buat Kim Jun nampak _ _ _ _. Sangat sedih as his fan. Okay lah, effects yang diorang letak. Buat video ni cam gempak tapi tak dapat tutup apa yang Cleo nampak tu. Sian Kim Jun. Tambah pulak gi letak perempuan tu kat lam ni, lagilah tak gomar den. Adoyai. Kalau lah perempuan tu tak de, best lagi kot. Hmm ~

Tapi, apa-apa pun, Kim Jun tetap my favorite lah. Tak leh nafi yang tu. hihi. Kim Jun, hwaiting!!

Nampak friendly kan?

Nampak sweet je ~
F4 - 1st time tawu kewujudan Kim Jun masa tengok kat KBS ~
Tak gemar jugak gambar ni, kecuali hujung kanan. hihi
Ce cari Kim Jun...hikhik
Kewl ~

Kim Jun lam latest album T-Max
Gambar ni pun buat Kim Jun nampak _ _ _ _ ish la. Sian Kim Jun. Ce bagi dia pakai suar lek lok sket. Npe la gi bagi singkat suar tu. Plus lebih suka dia rambut hazel sket banding kuning. Adoyai ~
*Komen je keje kita ni pun :p*

But, he looks kinda cool in this song. :)


Suka Kim Jun yang nampak cool even dia tak de lah pakai segala benda axesoris cam penyanyi korean lain. Tetap nampak cool walaupun dressing biasa. Kim Jun ~ *winkwink*

Ni sikit biodata dia, amek dari sini.

Name: Kim Joon/Kim Hyung Joon [김형준]
D.O.B.: February 3, 1984 (Sama birthday ngan someone. huhu.)
Height: 183 cm (Tingginya lah.. Kompem rasa cam dwarf law jumpa - kalau la kan...haha)
Weight: 65 kg
Bloodtype: O
School: Hangook University for foreigners, chemistry major (Wah!!! Cayalah kamu ~)
Hobby: Playing on-line games, basketball (Seimbang kan? indoor + outdoor)
Specialty: Snowboarding (Bye-bye lah jawabnya...hukhuk)

Haa.. Tu lah sikit sal Kim Jun. Adoih. Gaya hidup yang amat berbeza. Law dapat partner hidup cenggini, ntah dapat ke idok nak survive. Pergh... Panjang ceghite. Bersyukur je lah jadi fan je pun. haha.

Sekarang ni kat KBS ulang tayang Boys Over Flower. Jom layan. Kim Jun, tunggu saye..!!



3F, F4
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment