Sunday, November 3, 2013

[ Sayang, Nape Poyo? ]

*naseb baek la blog ni memang for private use. so tak kesah lah yg baca nak rasa apa. yg penting kalo tak dak kaitan jgn terasa sgt okeh. tapi kalo terasa, amek iktibar, jangan buat kat org yg kita sayang*

peh peh PEEEEEHHHHHH

bengkek je dpt kawan yg poyo.. hahahaha! mungkin jugak disebabkan kitaran tido tak stabil, jadi a lil bit cranky.. semua serba tak kena, semua ada ja yg nak kena.. tapi.... hisy serious yg paling tak tahan, poyo btul.. awak lari dr sy ke? hohoooohoooooiiii kalo need a break cakap depan-depan der.. bukan main lari-lari, cilot cak pulak.. buat gitu lagi sakit ati bila nanti awak tetiba muncul blek, hoping to be like we used to be.. ceh.. kalo berdepan, tak de la org rasa terhina sangat weh.. at least org boleh la nak husnuzhan dr awal.. sebab tak mungkin laa org yg confront to tell what they need tu org yg negatif dgn kita ka, apa ka.. at least, itu pandangan peribadi sy la kan.. ni, haaa kan tak pasal, poyo kena kat hang.. ehh awak.. eeeehhh dia ni.. pok sekali, dr poyo payung jadinya kang.. haaaiiizzzzz

pape je lah awak.. org tegur, ramah tamah ngan awak pun jadi masalah, sekian lah.. dulu dah penah luah kat org lain, tapi memandangkan awak orang lain, jadi sy luah balik.. luah je, tak muntah.. sy tak perlukan org yg selalu negatif sama ada dgn sy atau sekeliling sy, sebab sy hanya selesa hidup dgn positivity or acts ke arah itu.. jadi, sekarang dsebabkan act awak, sy telah hidup negatively.. hmmm sooo, eh kalo setahun dua sy tak contact awak dah tu, paham-paham je lah ye.. tu basic je tu.. hihi

*cuba utk tak jadi BOB tapi rasa macam dah tergolong....kah?* ^_^v


- Cleo -

posted from Bloggeroid

Post a Comment