Tuesday, January 15, 2013

[ Jom Pi Wey, Jooomm!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Tu, dok ajak nak pi mana la tu?
Jom serbu DECTAR UKM! Joooooommm!!
Awat pulak dah?
Perang DECTAR dah tak laku, kita perang Pendekar Bujang Lapok pulak. kikiki.

Sentiasa buat orang gelak besar ^^
Sapa layan Pendekar Bujang Lapok kat TV2 minggu lepas sila klik like. hohoho

Okay, enough merapu meraban. Kat sini sy nak invite semua pembaca yg membaca terbaca jom pi sama-sama Festival & Kejohanan Pencak Silat Taming Sari V 2013 ni.

Taming Sari V

Untung la Yoe muka dia menjajah seluruh dunia. haha. So ladies and gentlemen, sila book planner anda 3 - 7 APRIL 2013 untuk kejohanan ni. Tempat kalau sesat boleh google map kay. hohoho.

Sesapa yang ada facebook tu boleh la respond kat event ni

And more info boleh layari

And if ada apa-apa nak tanya boleh contact facebook sy
Tak yah nak link sangat, klik ja badge sebelah tu haaa :p

Borang-borang bagi yg nak daftar team boleh download kat sini


video


Ni kenangan-kenangan kami di Taming Sari IV. So, tak terasa teringin kah anda mencipta kenangan kita bersama kat Taming Sari V ni? Rugi, rugi. hehehehe Kejohanan ni kami buat bukan semata-mata berentap dapatkan gelaran, dapatkan pingat, dapatkan piala tapi serampang bermata-mata. Bagi yg telus, jujur, ikhlas, bersemangat kesukanan, kita hadir sama-sama untuk tambah kenalan, tambah sahabat. Ni pun kira usrah jugak apa. Secara tak formal la. Sambil-sambil training, sambil-sambil tukar skills, sambil-sambil kita kongsi benda baik and perbaiki, tegur-tegur mana buruk dan lompong. Kan? Kan? ^^

Dari pengalaman-pengalaman lepas, walaupun silat asalnya nusantara tapi silat bukan khas untuk melayu saja, it's international. Meh la datang tengok sendiri, jangan terkejut kalo nampak muka asing bertempur kat gelanggang nanti, insyaAllah. Berhabuk la nak speaking nanti. kuang3 ^^

Orite, so that's it. Hope to meet you there my dear, insyaAllah. Ada rezeki boleh tengok game sy! Walaupun tak confirm lagi main kategori apa. hehe. Jemput mai bagi sorakan! Weeeee :D

Moga Allah panjangkan umur kita.
Sungguh, ku merindui sahabat-sahabat ku.
Tunggu, moga jodoh kita bertemu.
Ameen ~




Looking forward for TS V
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment