Wednesday, June 4, 2014

[ Lagenda Budak Sesat - Wedding Hunter ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Tak nak bebel panjang, just let the pictures and videos do the job.

~~ Walimah Timas & Un ~~
Depa dua ni sahabat zaman sekolah. Tapi, listen up kids. Depa tak bercintapun masa kami kat sekolah dulu. Terkejut jugak masa first tau depa dua ni after that. Kuasa Dia, who knows? Tersenyum lebar tengok depa dua. Tahniah Timas! Such a wonderful wedding ^^


Untung la dia, jalan bawah pedang!

Dari snap gambo, I choose to record. Baru real.

Masa ni, lost motive napa pi record pasukan kompang ni. kah3!





So, that's it. Moga berkekalan hingga ke syurga, Timas & Un!

Walimah Tipah tak dapat nak pi jugak walaupun da sampai Penang da. Tak dak rezeki. Hadiah simpan ja la, kot-kot nanti dapat bagi. Nak pos takut pecah ja, tak berbaloi. Apapun, congratz to them yang dah selamat. Tunggu la pasni jemputan sapa pulak. InsyaAllah ada rezeki, muncul la budak sesat tang tu naa. keh3

Nak cari umah pengantin, sesat tak payah tanya la. hahaha!





Budak sesat
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment