Thursday, July 14, 2011

[ Kekecewaan Berganda ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Hari ni menerima tamparan hebat, kekecewaan berganda. huhu. Tak da lah hebat mana pun, sebab boleh gelak sikit la. huhu.

Mungkin sebab bangun pagi tadi salah kaki kot. Ada kaitan ke? Hmm.. Ntah. Orang tua kata. Saya? Muda lagi. Teeettt..! agaga.

Pagi-pagi buta tadi, duduk kat bilik senyap-senyap. Pikir sorang-sorang. What if... What if... *sigh*
I'm scared, dear. What if that's what she'll say? I'm scared to hear the phrase. That's why till now I don't have the guts to meet another doc. *sigh*

Tu satu. Pastu dari tadi, try search video Saladin. Jumpa banyak link untuk download tapi yang kecewanya, terlambat. Banyak dah kena band untuk Malaysia. Ceh. Adoi, kalau nak sekat pun sekat la. Tapi make sure la DVD dia ada jual kat Malaysia. Sedih betul la. Keluaran Malaysia sendiri, tapi susah gila nak jumpa kat kedai-kedai CD. Upin ngan Ipin banyak dijual tapi kenapa Saladin the Movie tak ada pun? Okay, maybe I'm the one yang tak reti nak mencari kot. *sigh*

Lagi berita tentang kekecewaan:
Tak dapat nak join program JAKMA hujung minggu ni sebab tak ada transport nak gi Bangi. *sigh*
Nak drive sendiri? Ceh. Bye-bye la. Umo makin tua tapi still living like a girl. Great. Whatever je lah ~

Hmm. Lagi? Ada tapi malas nak type sebab terlalu kecewa kan. Poyo je. haha.

Apa-apa pun, agak light sikit rasa bila tetiba someone call tadi. Tetiba plak kan? huhu.
*Shalalallala shalalallala*
Tetiba kuar lagu ni plak kan. Ahax. Tak dak maknanya. :P


Kerunsingan hari ni paling utama, mungkinkah terpisah kita selamanya ~



Pain, nobody knows
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment