Saturday, April 9, 2011

[ Taming Sari III ]

With Allah's love
Assalamu'alykum to my dear

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.. Takbir!

Ya Allah, tak terbayang rasa gembira sekarang ni. Syukur, penat lelah kami mendapat hasilnya.

Taming Sari III diumumkan pemenang Anugerah Inovasi UKM kali ke-6 untuk Kategori Sukan. Alhamdulillah. Syukur. =)

Baru 10 minit yang lalu, Paan tag kat gambar ni. Alhamdulillah.

Klik untuk zoom.

Ya Allah. Amat sangat tak terbayang rasa syukur.

Ye lah, masa nak hantar report tu, was-was jugak. Dapat ke menang dengan macam-macam masalah sepanjang program? Tapi, ye lah, program mana yang tak ada problem. Alhamdulillah.

Untuk semua yang berusaha bersama sama ada dari permulaan, pertengahan mahupun kemunculan di saat-saat akhir, semua usaha korang berhasil. Alhamdulillah & thank you. =)

To our beloved coach: Abang Man>> Tahniah. Tercapai jua hasrat Abang Man. =)

Niat di hati di kala ini:
Moga-moga kejayaan ini tercapai juga untuk Taming Sari 4. Tidak mustahil. Insya-Allah.


Bersyukur tidak terhingga
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment