Wednesday, March 23, 2011

[ Tugasan Oh Tugasan ]

With Allah's love
Assalamu'alykum to my dear


Hmm. Baca tajuk pun dah meningkat tahap stress. huhu. Ye lah, sem ni, boleh dikatakan majoriti tugasan dibuat last minit, memang betul-betul last last minit. Percayalah. Adoyai. Sangat tak suka sem ni, amat sangat.

Kenapa? Well, ni salah diri sendiri jugak la. Hmm. Kemalasan tu, tak payah nafi la. Memang sem ni sangat tinggi tahap kemalasan tu. Kalau sem lepas, walaupun terasa kemalasan tu, at least ada la tiga empat tugasan yang buat dengan sesungguh hati. Tapi sem ni, mintak maaf la. Tugasan subjek Communication pun malas yang amat terasa. Sebab? Biarlah rahsia. Rahsia? Aah. Sebab berkaitan dengan manusia. So, biarlah rahsia. hoho.

Anyway, just wanna tell you this one, actually. Last night, barulah diri ini diperingat oleh kawan-kawan satu tugasan dari Prof Rugayah, BUAT PUISI DALAM BLOG. Aigoo. haha. And... Last night. That feeling, the feeling that came up to me when I was in Form 5 and writing a story for my English class. Well, that IS a very good feeling. Alhamdulillah =)

So, nak katanya, semalam terhasillah satu puisi dan dah dipostkan dalam my other blog. Kenapa bukan di sini? Sebab blog tu nanti prof nak baca. Takkan nak bagi blog yang pulak kan? huhu.

Okay lah. Apa-apa pun, Cik Nurhaniza dah baca and orang first yang komen. hehe. Thanx niza. And, dengan rasminya, nak jemput baca jugak puisi tu. So, silalah ye. =)


So, we'll meet again later. Ciao!





Pit pot pit pot
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment