Saturday, January 1, 2011

[ Pencarian Calon ]

With Allah's love
Assalamualykum to all


Well, sekarang ni Cleo memang tengah desperate. Tengah cari calon ni. Semalam ngan pagi tadi dah survey, tak jumpa yang berkenan. So, ada tak sapa-sapa yang nak bagi kucing kat Cleo? =P

Ciri-ciri:
Umur: Remaja (paham kan? Tak nak yang terlalu kecil - masih perlukan mak dia, and tak nak yang dah dewasa - susah nak ngajo kang, tak pasei je kena buat keja banyak) huhu
Kale: Tak kesah tapi kalo kale itam lebih diberi perhatian ye =)
Ciri-ciri istimewa: YANG PANDAI TANGKAP TIKUS - ciri-ciri yang lain Cleo sangat tak ambil pusing okay? huhu
Pastu, kalau boleh yang makan Friskies or yang sewaktu dengan nya, bukan yang makan ikan mentah.
And, paling penting, TAK SUKA BERGADUH ngan kucing lain - jenis mesra alam, tak pun buat dek je kat kucing-kucing laen. huhu

You all ada nak bantu? Sila contact Cleo okay. Bagi yang ada YM, buzz je. Facebook, e-mail, no. phone, anta je mesej kay.

Thanks a lot bagi yang sudi membantu. Moga Allah balas kebaikan you.



Sedang mencari
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment