Saturday, February 25, 2012

[ Tak Dak Tajuk Pun Boleyy ~ ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear


Hari ni, walaupun plan very the last minute, tapi alhamdulillah menjadi. To my brother: Firdaus, happy birthday!!! Moga dia lebih matang kayh ^.^

Walaupun happy sangat hari ni outing ngan my brother and turut sama secara tak sengaja ter'outing' ngan someone, hati ni tetap tak terubat. Dah cuba jugak, last minute plan pi kerja hari ni. Semua benda plan last minute, tapi still happy ending. Ingatkan terubat jugak hati ni, at least, might forget it for a while tapi... bila habis semua, still the same. And still can't stop the tears. Buat la apa pun, setiap benda reminds benda yang sama. Aduyai. Streeeess ~

Bak kata someone:

"Allah yg menggerakkn kita mampu tersenyum walau dalam keadaan menangis,tempat utk kembali bangkit sekalipun hati kita telah hancur berkali-kali..Segala sesuatu yg terjadi Allah lebih memahami hati kita mlebihi diri kita sendiri:)"

Ya Allah, ampuni dosaku, ampuni dosaku, ampuni dosaku..
Ya Allah, tunjukkan padaku, ajarilah diriku, erti di sebalik sesuatu yang terjadi itu..
Ya Allah, biarpun pahit, ku sanggup harungi, asal dapat ku mengerti perkara sebenar yang Engkau ketahui...
Ya Allah, ku mohon diri ini tidak dibiarkan dalam keliru, sesat, tidak mengetahui kebenaran ya Allah...



Tido je, tido la
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment