Sunday, February 26, 2012

[ Rehat Kejap ~ ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear

Tengah hari ni, tak de pe nak gi taw pun. Just nak sebut ni:

Kalau dulu piee selalu tolong. Sekarang sampai nak termuntah ngadap ni sorang-sorang. Mintak tolong yang sorang, not available pulak hari ni, mintak tolong sorang lagi, training pulak dia jawab. Hmm. Ingat kot boleh tinggal terus tapi tak yakin diorang boleh siapkan esok kalo macam ni punya kejadian. Aduyai. Nak lepas tangan pon tak sanggop tapi . . . siyesli nak TERMUNTAH..!!!




Mencik!!!
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment