Sunday, September 9, 2012

[ Fučka - Potato Porridge ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear

Hey!! Banyak betul nak update tapi tak sempat menyempat. Yang pasti, selagi ada masa, jom layan ~~

Hari ni, akibat keboringan di tahap tinggi, just try a new recipe: Fučka
Ni nama utk potato porridge, negara Slovakia punya 2nd national dish. Cool kan? hahahaha

Anyway, this is a very simple recipe but so what? To try never to die, rite? hehe

Bon apetite ~

Walla.. hahaha camni lah rupanya porridge ni. Sesapa nak try leyh view kat webpage ni [sini]. Of course la diorang guna bacon, kita pandai-pandai la tukaq ^^

Dah boleh jadi orang Slovakia. Nak try lagi negara lain pulak hehehe



Try and try and try
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment