Wednesday, June 1, 2011

[ What else? ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear

Tak tau kenapa, niat nak update dengan lots of new things terbatal terus. Tetiba rasa tak senang tu datang. Isy. Padahal tadi kat ofis sanggup curi-curi type siap-siap entry yang memang banyak, nak post malam ni. Tapi... ntah. Mungkin sebab nampak dia tu kot lam Facebook. Hmm...

Susahnye lah bila ada kawan pun, dah macam tak kawan. Ada fb pun tak ada guna, tak merapatkan pun ukhwah. Jeles? A'ah. Sakit hati pun ada. Tapi tak pa lah, kita sedar. Walaupun dulu kelas sekali, selalu buang masa sesama tapi sekarang dia pun macam dah lupa kat kita. Hmm.. Eloklah sangat. Bila egois berkawan ngan egois. Yang dia tu tak pa lah, memang tak terasa apa-apa pun. Kawan seangkatan ngan dia ada gi. Weh, kenapalah kamu jeles sangat cek mek? Adoih. Dah la. Hmm.

Dah, dah. Tak dak guna pikir sai orang cenggini. Susah-susah ja. Biarlah yang dulu tu, buang ja jejauh. I know, susah sebab both of you used to share the same interest. Tapi tak pa lah, bodo dah. Dia datang, kita kawan. Dia tak datang, pun tak pa. Tak payah paksa diri dah, okay?

Dah, dah. Tak de mood terus nak upload entry yang dah type tadi. Tu lah, gatai pi tengok fb awai sangat. wex. Ciao ~




Menyampah
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment