Wednesday, December 28, 2011

[ Alhamdulillah :) ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Wee.. Eh! Silap. Alhamdulillah..hehe

Baru lepas lunch. Awal gila lunch hari ni. Teeett..!! haha
Ah, ada aku kesah? Lapar weh. Semalam bertahan ngan bihun sup petang, kebab sekecik roti hotdog malam. Ah! Di mana kau semalam nasik..!! Setresss... Pagi ni, belum pukul 10 perut da nyanyi dongdang sayang. Pergh.. haha

Apa-apa pun, sangat berpuas hati. Sebab... hari ni makan semua home made. Sekali ngan buah-buah oren dalam peti ais tu pun ku rembat. Hmmm.... Puas hati. hohoho ~

Lepas gian nak makan sambal ikan. Walaupun tak sesedap umi masak, tapi bau tu ada la sama sikit. hehe. Agak-agak la, orang tak reti masak kan. First time try masak sambal ikan ni haa. Pedas woo... Tapi puas hati. Sangat. hahaha. Alhamdulillah menjadi jugak daripada jadi kes-kes ICU (hangit ka, apa ka). Untung laa ~ hahaha.

Tapi yang nyesal nya tu..... pijar tangan....... umi......... ades......... Boleh tak nak masak guna plastic glove ja pasni? Yang macam lam citer Korea tu. Diorang masak selalu guna tu. Hmm... Good idea. Tapi tu la kan. Sana Korea, senang la dapat. Sini Tanah Melayu, dah penah survey tapi tak penah jumpa. huhuhuhu. Untung laa ~ Orang Korea buat kimchi pun tak pijar tangan ~~

Dah, merepek ja keja kan. Petang ni plan ngan Cik Niza and Cik Bee nak pi kebun Bendahari UKM. Rambutan oh rambutan! hohohoho ~

Jom jom. Meeting memanggil manggil nama mu ceq oooiii....! Tok sah dok ghalit depan ni lagi ceq ooooiiii..!!
So, adios!





Orang tak reti masak yang tengah puas hati ~
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment