Saturday, December 24, 2011

[ Banjir dalam Rumah . . . Apekah..? ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Hahahaha okay. Jap. Aaaaaaahahahahaha. Okay. Adus. Parah.

Sebenar-benarnya, baru lepas menonton sorang-sorang lam rumah. Nonton satu movie Thailand yang copy dari Cik Niza yang dia copy dari Encik Hans. hoho.

Semangat nak nonton sebab masa diorang citer snippets citer ni, memang sangat best. Tapi memang cool, memang best citer ni. It's a little thing call love. huhu.

Okay. Yang best nya, bajet citer ni memang comedy la kan, sebab suasana movie ni kat sekolah, citer sal budak-budak sekolah. Memang keja gelak ja weh dari awal. haha. Tapi, tu la kan. Bila hati bicara. Selalu steady ja tapi bila tengok citer ni, banjir kilat weh! hahaha.

Mula banjir masa Nam (watak utama citer ni) cuba nak berbaik balik ngan kawan dia. Haa... dari situ sampai tamat citer ni memang senang ja nak banjir walaupun dah stop. Ye lah, banjir, stop, gelak-gelak, banjir balik. Gile lah. hahahaha.

Okay, fine. Dah nak maghrib. Jom jom, solat is the penting one. Tengok movie berpada-pada, tinggal solat jangan sekali. Jom ;)




You look the same, cute as usual. - Shone
Cleo 
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment