Friday, January 6, 2012

[ Nak Jugak Giveaway Ni...!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Ampun!! Oh my gosh!!! Fullmusik ada buat giveaway and guess what..? It's Instax Mini Fujifilm!! Ya Allah..!! Siyes sangat cumil!! 


Tengok la ni.....


Sangat nak sebab da lama kot teringin ada camera konsep polaroid. Klik sini untuk entri tersebut. Pastu instax yang sangat cumil ni kompem susah nak dapat melainkan dapat sebagai hadiah. Waah, hebat! Wah wah hebat hebat WAH!! Pastu, sangat nak instax ni, nak guna untuk amek gambar ngan ex-room mate masa Tahun 2 before konvo bulan 9 ni, room mate yang paling terbaek lah! Tak pernah sempat nak bergambar kenang-kenangan dengan room mate sampai sekarang walaupun da banyak kali kami rancang. Ye lah, kami berdua tak de camera cam orang lain. Handphone pun cikai ja. Huuu...!! Kalo dapat instax ni... Sue!! Dapat la kita bergambar kenang-kenangan dengan instax ni!! 

FYI, fullmusik ni blog yang tolong upload lagu-lagu yang feymes dan best untuk bloggers. And yang paling bestnya, hampa mintak la lagu apa pun, surely totally boley dapat. Tak caya tanya semua followers blog ni. Contohnya, lagu yang tengah berkumandang neh. hahaha. Dari dulu, first time pandai guna and hias blogspot ni, memang lagu-lagu blog ni dari fullmusik kot. Dari 2009 lagi da guna sebabnya terjumpa satu blog senior yang guna fullmusik gak. huhu. Thanks to him la kan.

Fullmusik fullmusik dari tadi, ni haa link dia http://www.fullmusik.net/. Klik la for your own experience kayh. huhu. Selalunya kalo nak mencari lagu Westlife ke, BSB ke, guna link ni ja http://jancoks.blogspot.com/ and oh! Lagu korea pon tang tu gak. huhu.

So, surely madly in love!! Nak sangat sangat giveaway neh. Moga-moga dapat!! Huuuu..!!!

Oh gosh.... nak layan jap....

Cayaq ku rasa ~

Oh instax ~

Untung lah.... diorang ada tu haa ~



Berangan-angan sampai ke awan
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment