Monday, July 25, 2011

[ Anganan Ini ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear

Sekarang ni, orang semua sibuk simpan duit nak beli DSLR. Yang dah ada tu memang happy tahap giga mega. huhu *lama tak guna perkataan ni sejak tinggalkan zaman sekolah*

Tapi... my wish is to have a chance habis kan masa dengan polaroid. Tau tak pe barang tu? haha. Meh berkenalan. Chajaaang ~

Adoi la, pesal ada goodbye plax. Time-time orang tengah sensitip ngan perkataan tu la dia nak muncul.

Ni la polaroid. Dari kecik sampai sekarang, amat sangat teringin nak guna camera ni. haha. Klasik gila. FYI, sy memang suka benda-benda klasik, ancient ni. Kalo tak tak dak la dulu teringin nak jadi archaeologist. Tapi nak buat cemana kan, utamakan mak ayah ye adik-adik. huhu.

Dan hari ni, keinginan ni sangat membuak-buak membuatkan sy lastly tulis lam entri ni. At least rasa ringan sikit sebab dah sharing. hehe.

Tapi... tu la masalahnya. Bila dah teringin tu. Adoi laa...

Humph!! Tekad!!

Kalo jumpa polaroid yang agak cumil and kena ngan taste... hehehe...

Waaaahhh...!! Mula dah berangan. Kalo polaroid tu ada lam tangan.... waduh...



Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment