Saturday, February 19, 2011

[ What About It..? ]

With Allah's love
Assalamualykum to my dear


How are you, my dear? I'm truly sorry for not being able to talk to you lately. I do have the leisure, come and go but I'm not feeling like I wanna talk to you. Why? Because I'm in an unstable....feeling? I guess. Really..? I don't think so, it's just.. Something been bothering me lately and I hate to talk to you when it's in here. Hmm.....

Well, rasanya, ni sedikit sebanyak effect lepas satu ucapan dari kawan masa kami pusing-pusing FESSAT malam semalam. We talked about the election what-so-ever. It's just, well, now I know... But, I guess it's maybe just me, being too negatively thinking or... geez... whatever. I think I don't wanna talk about it ever again. It's something too bothering. Wex

Apa-apa pun, saya tahu awak tak baca blog saya, tapi nak bagi jugak satu ucapan untuk awak dan awak, saya minta maaf banyak-banyak ye, tolong lah, hapuskan segala high expectation korang, terima kasih.

Okay, stop. Please stop typing about this. Let's just talk about something else, shall we? =)

Okay... Let's see....hmm....

Tadi, ntah cemana boleh tertido lepas solat zohor, terlajak sampai ter'skip' kelas 2 jam petang ni. Adoi. Memang cari pasal betul. Dah la lecturer ni memang kenal kita. Aigoo. Maybe penat semalam tak hilang lagi kot. Ye lah, tengah hari tadi baru rasa ringan sikit, lepas dah dapat passing tanggungjawab tu kat next person in charge. Alhamdulillah, moga Allah bantu mereka pulak untuk settlekan hal ni, amin.

Memang lena dalam kelegaan betul tadi. Lega setelah beberapa hari yang amat men'down'kan hati. Prof, saya mintak maaf sangat-sangat. huhu

Bangun tadi, dah kalut terkejot terlepas kelas satu hal. Dikejotkan lagi pulak lagi dua perkara tu. Aigoo. Udah-udah le tu. Bila la kamu ini nak dapat rehat? Adoi.

Lastly, buat tak reti kejap. Stress. huhu.
Buat check list assignments kejap, pastu korek-korek sana, korek-korek sini tengok software lam laptop. Dah tak tau sangat nak buat apa, capai external hard disk, sambung. Hmm...

Folder first nampak is, NARUTO. haha. Dulu sangat anti kartun ni, ntah tak tau kenapa, masa perkampungan TS III semangat pulak copy dari Faiezah. Maybe sebab ada dari episod awal sampai habis kot. Ntah la. huhu. Ntah apa-apa la minah nih. huhu.

So, mula la mengklik salah satu episod. Rawak je. Pastu terlintas, baik la tengok dari episod satu, alang-alang tak pernah tahu hujung pangkal cerita ni (tu yg jadi anti tu). Tengok sengsorang episod satu Naruto tadi. Adoi. Gelak kuat jugak tadi. haha. Adei la. Kartun oh kartun. Dunia kartun. Anda memang sentiasa menceriakan hidup saya di dunia sini la. Adoi. Bak kata my sis, ngan kartun pun bley jadi dak nih. haha

Dear tengok la sendiri. Gelak la pulak sorang-sorang kay. haha.

Ntah hape-hape. haha

Ni da besar da ni. Tadi tengok time budak-budak lagi. Sangat la nakal Naruto nih. huhu.

Haa.. Jumpa jugak akhirnya. Sangat lah comel kamu nih. huhu
Ni baru terjumpa tadi ni. Sempat edit balik post demi gambar ni. hehe

Well, rasanya cukuplah untuk kali ni dulu. Mahu beradu dulu. Otak dah penat. Dalam diam, jauh berjalan hari ni. Hmm.. No komen ~





Pant and faint
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment