Monday, February 21, 2011

[ Changes Never Stop ]

With Allah's love
Assalamu'alykum to my dear


Actually, today, I feel very happy walaupun debaran dan gangguan itu masih wujud. Naze..? Ehem....... hehehehe

Because:

1. Someone yang selalunya tegur orang cam biasa ja, tetiba hari ni ter'excited' bila jumpa orang. hoho. Sangat lawak. Terdiam jap kita pun before nak sambut teguran dia tuh. kihkih. =P
(Bayangkan orang tengok dia ngan slow mo sebab agak lambat nak cam dia, tak sangka nanti terserempak kat situ. Pastu dengan selow mo nye jugak mengangkat tangan "Piece". wahahaha
Masa tu tengah naik tangga, kaki nak jejak anak tangga tu pun ragu-ragu tetiba sebab takut tergolek padahal tangga tu dah siap penah buat "Piece" Abang Man lagi. kihkih. Aigoo ~)

2. Dah empat hari berturut-turut berjaya mengenakan Wani yang amat sangat jelas kelihatan jeles terhadap saya. hoho. Dan ianya bakal berpanjangan lagi kat Ledang nanti. Yeeaayyy...!!! Ngiahahahaha
*sorry ye Wani, bila lagi nak dapat chance ngacau kamu..hoho*

3. Plus, lepas pembahagian kumpulan untuk family angkat ngan tugas jaga malam kat kuliah tadi, lagi menjadi-jadi kekacauan di hati Cik Wani tu. Naze...? Sekali lagi, sebab yang sama, dan hanya kami yang tahu. Kejelesan yang meluap-luap kerana usikan saya kat Wani. hikhik. Sangat seronok pekena Wani kali ni sebab memang ada saja yang jadi, ada saja kebetulan buleh jadi bahan. Lucky betol kali ni. haha.
*uppss...ehem...control...control...kang ada plak yang menangis kang...tak mo, tak mo....*

4. Dah dapat confirm yang kenduri Abang Fairuz jatuh pada tarikh seminggu selepas tarikh ke Pangkor. Alhamdulillah ~ Tapi sayang... hmm...... Ye lah, kita hanya merancang, tapi Allah yang berkuasa menentukan. Husnu zhan =)

5. Baru jumpa point utama kat sini. hehe. Changes never stop. Naze...? Well, ni biarlah rahsia. Ku hanya mampu berdoa, moga Allah tetapkan hati ini dijalan yang benar, moga keputusan ini adalah yang terbaik untuk ku dan moga Allah bantu hati ini tetap dalam pendirian ku. Amiin ~






Emotionally switching
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment