Sunday, April 17, 2011

[ . . . Sebaliknya ]

With Allah's Love
Assalamualykum my dear


So, tajuk tersebut merupakan kesinambungan selepas beberapa hari untuk entri ni.

Hukhuk. Huk. Huuuaaaaa.....!!!!!


It's all happens when Cik Haniza called me pagi tadi, lepas balik tasik.
"Jijah, handphone Paan ada kat Jijah tak?"

Hup..!!

Baru teringat! Wasurete shimatta!
OMG!

Handphone Paan!!

Masa tu on the way gi PJ, nak gi kat my sis, amek my ikan she took last Friday.

Selongkar punya selongkar beg, memang sah tak de. Pening pening cari lam keta Abi, pun tak de.

 Abi terus cakap call back kawan tadi, bagi tau cepat handphone tu dah hilang. Then, terus call gi tau Niza berita amat buruk tu. Hukhuk.

Sangat bersalah kat Paan. Huuaa ~

Balik terus YM Paan. Pastu keluar balik gi tasik, ikut route pagi tadi gi carik balik. Walaupun Paan cakap tak pe, dah tak de rezeki (memang optimis la Paan..solute kamu..), tapi tetap cakap kat Abi nak pegi jugak jugak carik kat sana. Sebab lam hati ni memang kuat merasakan handphone tu masih keseorangan kat sana. Abi ngan Naim cakap dah ada orang amek tapi hati ni masih kuat feeling  kewujudan dia kat situ.

Tapi ye lah. Betul kot Paan cakap. Memang tak ada rezeki. Memang cari tak jumpa pun. Sedey.... Terus down pastu. Cuba gak calm down dengan coolblog tapi . . . tak berjaya pun. Hukhuk.


Adey... sangat susah hati. Sangat sangat susah hati.


Buat kamu Paan:

Amat sangat memohon maaf atas kesalahan saya itu... Andai mampu ku carikan yang baru untukmu ~




Jatuh dan terjatuh lagi
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment