Saturday, April 16, 2011

[ Tak Boleh Belah Betol! ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear


I guess those phrases aren't suitable for this entry but what.. EVER!
Huh!

Rasa cam nak pukul orang je.
Bagi ngan slipar pun best gak rasa nya. Tak payah sentuh.

Mengada tahap bewak la weh. Adoi. Bewak pun cool dari dia kot. Dia ka? Depa ka? What.. EVER!


Dok agak dah nanti messsstiiiiii ada yang nak buat perangai lagu ni. Cet betol. Berapa kali dah dok pesan, siap tampal senarai tu satu-satu depan bijik mata kot! Pergh..!!!

Hingat aku kuli hampa ka weh?! Pergh..!!!

Siot.

Okay, fine. Memang la tanggungjawab aku buat keja tu memandangkan AJK aku dua orang tu memang tak guna punya orang. Tapi berpada la weh. Hang yang punya salah, tak reti-reti nak ikut cakap aku, tiba aku jugak nak kena buat balik. Pergh..!!

Dah la program cam ngan hapa gi. Naik menyampah aku nak pikir dah sal program tu. Sekali mai buat hal lagi. Aku dah letak jawatan la weh. Pandai pulak kata benda dah lepas, biaq la. Tapi ni? Pe cer? Siot la.

Weh, orang lain, walaupun bagi nama betul segala, yang silap tu typist nye hal, tak dak maknanya nak terhegeh-hegeh mintak buat laen. Pasrah ja la. Ni bukan kata salah typist. Hang yang tak amek action bila orang suruh, tu nak bagi beban pulak kat orang. Suda la wey. Mengada terlebih. Payah la bila dok buat perangai lagu ni. 

LEN KALI BUAT GHEJA SEKALI DOW. JANGAN BIAQ AKU BUAT GHEJA SORANG. TAKAT NAMA ATAS KERTAS PANDAI PULAK NAK MENGADA. ALASAN KELILING PINGGANG.




*kata aku emo? hang? pergh, jangan main tuduh weh. hang pon sama der. belah boleh tak?


**Buat para pembaca, mohon maaf atas kekasaran. Yang pasti, tiada di antara you olz yang terlibat. 
So, jangan ada pulak yang mengada nak terasa lebih, okay?



Sangat hangin dan menyampah
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment