Tuesday, May 14, 2013

[ Muka surat Baru Cleo ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear


Pagi ni, nothing much. Cuma merindui bunyi papan kekunci yang laju untuk update blog. hehe. Baru dua hari lepas my big sis launch her new blog and she made a page for it! So saya yang jeles ini pun terhegeh-hegeh buat jugak hahaha. Okay, this is my new page, still using the same add supaya senang nak ingat:



Jadi jemput singgah and kalo rasa suka ka, jatuh cinta ka jemput like. Although I don't think that anyone would be in love with it sekarang sebab tak dak apa sangat pun. Baru lahir ja lagi. hehe.

Sebenar-benarnya sangat rindu nak update blog ni. Tadi masa drive home lepas training pun terpikir-pikir topic nak update tapi bila dah masuk rumah, buat benda macam-macam, jadi lupa balik. Sedih betoi. Duduk depan laptop tak dapat nak ingat balik what's my points tadi? Aduuuhh. Dia jadi lagu tu sebab depan laptop ada tugasan yang dok tunggu. Tu dia la. hahaha. Nampak sangat. Okay, okay. Insaf. Buat masa sekarang, tak apa lah. Berkorban dulu demi tugasan-tugasan ku terchenta. Yezzzaaa. hoho.

Apapun, don't miss miss me sangat ya. Nanti I tak boleh focus untuk penulisan akademik I okay. hik3

Take care, dear \^_^/



Semangat!
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment