Thursday, August 4, 2011

[ Kerisauan yang Melanda ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Sebenar-benarnya, malam ni nak update sal satu berita baik buat penchenta high heels maaaacam saya. haha. Berita baik cemana nak elak perubahan postur badan, benda yg selalu orang kaitkan ngan high heels. It's a very bad thing tapi, hari tu tengok Star King (SBS), ada sorang profesor ni jumpa cara atasi sakit tu. Means, lepas-lepas ni memang sapa yg sangat sukakan high heels dah tak perlu risau lagi. Ingat nak post kat sini berkaitan tu tapi masalahnya, bila try cari video tu tak de pulak. Mungkin sebab tak terer lagi kot cari episod. Yang kat TV guide tulis episod lain, kat internet tulis lain. Payah betol. huhu. Tak pa, next time mesti dapat gak ni. Mesti! Insya-Allah. Yang pasti, dah tau, dapat pakai high heels balik - kalo kaki kesayangan sy ni baek la kan. hehe.

Haa.. Yang risau tu.. Adoi la.. Tetiba tadi tengah online, kawan sebut sal latihan ilmiah ngan subjek next sem. Adoi. Buku merah panduan kajian penyelidikan tu hilang pulak. Rasa cam tinggal kat umah pak su tapi berjuta kali ulang alik gi cari tak jumpa-jumpa pun. hukhuk. Sal subjek tu pulak, sedih jadinya. Napa? Sebab kemungkinan kena amek subjek modul lain untuk cukupkan unit grad. Sebab subjek-subjek komunikasi dari FTSM tak ditawarkan dalam SMPWEB. Sedey gile.

Lam buku panduan siswazah ke hape ntah tu, bajet cool je ada nama-nama subjek ftsm yg kena amek. Bila orang dah semangat gila nak belajar tetiba tak boleh daftar pulak. Tak tau la kot-kot kena daftar manual ke hape. Tapi sedey la camni. Tak nak la nanti kena masuk belajar modul pengurusan or kaunseling. Memang la, ilmu. Tapi... Sedey jugak.. Adoi.. Risaunya bila pikir sem depan.

Ya Allah, tolong lah. Nak belajar subjek kom...

Yang sal latihan ilmiah ni pulak, haaiizz... Prof ni makin ligat ke sana ke mari. Kejap fly sana, kejap fly sini. *Berdasarkan status fb dia* Matila kalo sem depan pun camni jugak. Memang maut la kalo tak mula dari sekarang buat latihan ilmiah ni. Ampun... Seram bila pikir. Tak nak la jadi huru-hara hidup cam senior-senior ritu. Pergh... Moga diri ini sanggup bantu diri sendiri, amiin ~




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment