Monday, August 1, 2011

[ Lepaskan.. Let It Go.. ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Hari ni, hari first Ramadhan. Tak rasa beza sangat pun, sebab tiap-tiap hari sama je rutin. Yang beza pun, jap gi nak tarawih kat masjid. Masjid Batu sekarang tengah renovate, so tak dapat gi. Lajak gi Masjid Permatang Janggus. Tak kesa pun memana, asal dapat dengar tazkirah sikit pun da okay. Dua-dua masjid ni pun imam dia okay, baca clear and sedap je dengar. huhu.

Actually nak cakap tapi tak tau cemana. Dua topik berbeza.

Untuk diri sendiri, lepaskan je la ye. Just let it go. Bulan yang mulia ni, doakan je untuk yang terbaik.

Tetiba teringat Totoro. Cemana dia sekarang ye? Ada tuan baru ke kat sana? Totoro, I still love you, I still miss you... Kalo jumpa Tam kim salam rindu ye... ='(


Letting it go...
Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment