Monday, August 8, 2011

[ Waaahhh...!! Say: I'm in L.O.V.E...!!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Ya Allah!! Tersangatnya excited!! Aaaaa....!!!
http://www.emocutez.com

Hatiku telah ditambat! Benarkah??

Jeng jeng jeng...

Tengok la ni, pasangan hidup terbaik abad ini. Say I'm in love..!!!


Kalaulah dapat peluang bersama-sama...


Waaahh... rasa cam leh pitam seminggu!!
http://www.emocutez.com

my love, tadaaaa!!!

1st choice!  http://www.emocutez.com

2nd choice!

3rd choice!

4th choice!

5th choice!


Dah habes ke...? Tentulah tidak!! Ada lagi 5 design. Sila la tengok.. wahaha..













Cantik kan? Aduh... Mau meletup jantung. Rasa macam kena panah je. Uuuu ~


Kalau dapat high heels ni, rasa cam nak pegi bejalan satu dunia dengan hepi nya.
Lalalala ~

Harga..?
$78
=
RM 235.33
Bagi hijau sikit, cool sikit masa baca, tak terkejot. haha

Pergh... seumur hidup tak pernah spend sampai seratus hinggit sekali beli semata-mata kasut sepasang. Tapi rasanya ni agak murah berbanding kasut berjenama yang lain. Kan? Kan?

Tapi.... musykil kejap. Jenama Nike ni termasuk ngan jenama boikot ke tak eh?

Bila surf, jumpa kat sini, Nike memang dalam list boikot. hukhuk.

Tapi dalam ni tak de pulak.

Tengok kat sini pun tak de.

Hmm.. Tapi apa-apa pun, sangat lah impossible tuk memilikinya.. Sedor diri bukan anak dato', bukan mak we jutawan muda. *Perlu ke? hahax* Ye lah, my dear, this is not keperluan kan? Pakai kasut RM15 pun boleh pegi merata dunia dengan hepi nya, tak yah risau kasut hilang kena curik. hikhik.

JUST say I'm in LOVE, doesn't mean I HAVE to have it in my life, right? Adios ~




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment