Friday, August 5, 2011

[ Yang Tak Tersangka ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Tak Tersangka 1

Sungguh, baru siang tadi terfikir about instinct ni. Baru je buat conclusion, maybe selama ni instinct ni satu mainan. Well, banyak kali dah terpikir cam tu. Cuma selalu meleset bila instinct tu jadi betul. It's some kind of warning or alert or just like informing about something. And malam ni, it's confusing balik. Betul ke? Which one? Hmm... Tak pe lah. Memang takkan tau jawapan ni sampai akhirat esok, tengok sendiri bila semua hijab dibuka. Hmm.. 

Apa-apa pun, just harap you'll be fine...

Tak Tersangka 2

Tengah semangat nak designing tadi, korek-korek PC, kot-kot la boleh jumpa any graphics or pics yang sesuai. Tetiba terjumpa satu gambar ni.

Totoro tengah tido ~
Totoro... Sirius, terus idea tak kuar. Semua gambar yang ada semua jadi tak betul, tak sesuai. Lastly, tak jadi nak buat keja. Surrender. Totoro... Teringat ada satu lagi gambar, amek ngan phone my sis. Yang tu, memang betul-betul sebelum bertolak kuar rumah, nak balik ukm. The last moment ngan Totoro sebelum Totoro mati. Tapi sayang, gambar tu tak sempat transfer sebelum kawan my sis curik handphone dia. Hmm...

Tak Tersangka 3

Cukup lah kot. Tak payah cerita yang sal ni dulu. Da tak leh pikir. Ciao ~




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment