Friday, August 5, 2011

[ Pelik Tapi Diamkan Je . . . ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Haaiizzz... Pelik, pelik. Sangat pelik. Ni baru lepas jumpa doc, appointment hari ni untuk tau result blood test. Result dia, alhamdulillah semua negative. Cumanya, doc tu just cakap mungkin sakit ni jadi sebab kena sengat binatang. Haih. Pelik. Apekah...?

Okay, refresh balik, yes, saya kena sengat ngan umpun-umpun tapi... Kena sengat tu petang 10 ribulan. Demam pagi 10 ribulan. Pagi hantar Wani, balik rehat jap then keluar hantar Niza, balik terus demam. And kaki pulak start feeling the pain 9 ribulan sebab ingat lagi masa tu Niza ada kat umah Wani lagi. Plus da siap confirmkan ngan Afiq, memang demam pagi tu lagi. *Sebab dia ada contact pagi tu and dok rasa ada bagi tau dia demam. And ingat lagi kami dua demam lepas tu.* Haaiizz. Tak leh terima kenyataan la doc cakap cam tu tadi. Takkan sebab kena sengat kot? Yang lagi tambah pelik, masa kena sengat tu tak de la sakit gila cam kena sengat tebuan masa kecik-kecik dulu. Sakit kena tebuan pun tak demam, ni pulak takat macam kena cucuk sikit je kat pantai tu.

Plus, habes tu orang yang gi fishing guna umpun-umpun ni, bila diorang kena sengat tak kan la sampai camni jadi effect? Haizz.. Tak leh terima kenyataan tol. Aaarghh...! Serabot.

Tapi apa-apa pun, alhamdulillah, da makin sembuh sekarang. Tinggal sikit-sikit je lagi nak baik, pastu habiskan ubat yang doc kat GH bagi. Thanx a lot kat semua yg turut sama doakan ye.

Pesal la tak bagi je terus jumpa doc hari ni awal-awal ritu. Doc muda ritu tu, da la blur, buat orang saspen pulak tak tau kena penyakit apa. Doc hari ni simple gile. Baik lak tu, tak marah-marah pon. Wex. Walaupun tak puas ati ngan kenyataan doc tu tadi, tapi saya tetap suka doc perempuan melayu daripada doc lelaki ****. Hensem pon tadak sivik. Huh!!




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment