Sunday, September 25, 2011

[ Ape Nak Jadi La... isy33 ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Sihat tak? Sian kamu ye, kena kacau ngan hackers penyibok tu ye. Sorry la, sekarang ni tengah tak ada mood nak repair kamu, nanti ye. huhu.

* * *
Hmm. Tak apa lah, salah kita. Apa nak jadi pun, masuk mahkamah dunia pun, salah kita. Ye lah, minta maaf ye, sy yg hina ni minta maaf ye. Hina ke? Hina la, sebab orang paling teruk dalam dunia orang yg tak pandai jaga kemarahan kan? Ye lah, dari dulu tak pernah berubah kan. Esok-esok pun tak jamin dapat berubah. Dah lah, tak larat nak buat apa dah. Apa nak jadi, jadilah. Lagi banyak communicate, lagi banyak kamu sakit hati kan? Dulu pun sama, sekarang pun sama. Biar lah macam ni je. Bukak mulut kang, mengundang sakit di hati. Better la diam je. Ramai lagi kawan-kawan kamu yg tahu hormati kamu kan? huhu. Apa-apa pun, I'm sorry.

* * *
Well, let see. Hmm. Lately tak tahu lah kenapa. Lapar tu memang, tapi bila tengok makanan, terus tak lapar. Otak suruh makan, tapi ntah. Beli, makan, habis. Macam orang yg tak bersyukur ngan nikmat makan je, astaghfirullah. Ya Allah, ampunkan hamba-Mu. Bukan tak bersyukur, cuma... Ntah.

Selalunya sangat suka waktu makan. Kalau tengah makan, sangat tak suka ada orang ajak menyembang. Sebab nak rasa nikmati makanan yg ada depan mata tu. Tapi lately, adoi. Sangat tak best la macam ni. Rasa bersalah ja tengok makanan tu. Haaiiizzz. Apa yang terjadi...? Hmm....

* * *
Duduk bilik single ni, sangat best. haha. Tak ada manusia kacau, aman ja. Hari tu duduk lam bilik, tapi jiran sebelah ingat tak ada. Kawan dia datang, dia membebel kat luar, "Budak ni selalu tak ada kat bilik. Asyik keluar, keluar, keluar." Then kawan dia cakap,"Dah dia mintak single room kan." haha. Padahal kita wujud ja dalam bilik tu. Cuba kalau nak buat jahat, saja gi bukak pintu bilik, tunjuk muka. hakhak. Ntah cemana la muka minah tu. kikiki.

* * *
Semalam Paan ngan Kak Ira punya majlis konvo. Petang tadi Piee and rasanya Kak Mira jugak kot. Hmm. Niza ada belikan neck tie kat Paan ngan Piee. Huuu. Siyes terlupa, tak teringat nak gi belikan hadiah tuk diorang. Hmm. Tadi gi pesta konvo, harapannya nak tengok-tengok je. At least kalo terjumpa Totoro ke, boleh beli untuk Paan. Tapi... kompem la kan...tak ada. Manusia-manusia ni tak kenal sapa Totoro, yg diorang kenal Angry Bird je. Hampeh tul. huhu.

To korang yg grad, tahniah! Omedetto! Moga masa depan nanti kita jumpa lagi, insya-Allah. And moga Allah sentiasa bersama setiap langkah kalian di luar sana..!!




Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment