Sunday, September 18, 2011

[ Walaupun Sedikit, Bantulah Ye ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Ingat lagi entri ni (Tolong Doakan Mereka . . .)?

Haa, baru dapat berita dari sahabat sy tu (husband), wife dia(yang baru peluk Islam tu) disahkan ketumbuhan dermoid cyst dalam perut berukuran 12x11x12.. Innalillah, moga diorang tetap tabah hadapinya.

Sahabat sy perlukan RM 8 000 untuk pembedahan segera for his wife. So, kalau ada yang mampu, mohon sumbangan kepada sahabat sy tu. Kalau ada yg nak bagi sumbangan, boleh contact terus ngan dia kat Facebook: Mohd Husni Hj Mahamad.

Or kalau tak nak contact dia, leh PM kat email sy: fancy_angelic@yahoo.com. Nanti sy bg no. akaun maybank beliau.

Marilah kita sama-sama membantu ringankan beban saudara baru kita, moga iman dia tetap teguh bersama Islam. Amiin.



Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment