Monday, September 19, 2011

[ Cincin Kawen? Naak!! ]

With Allah's love
Assalamu'alykum my dear


Nak sangat kalau ada yang offer cincin kawen yang cenggini.

Klik untuk link website

Confirm I say I do!! hehe

Tapi harga dia...ehem ehem..tengok la sendiri kat website dia na..huhu.

Yang tu yang ni??


Silver okay gak. Hmm. Mana-mana pun boleh, asalkan ada ongkosnya buk. huhu.

Peh. Gaji first kompem tak dapat ni. Okay, set siap-siap. Disebabkan I love number 8 and 276, so untuk gaji yang ke-8 dan yang dapat dalam bulan 6 pada tahun ke-3 bekerja, akan digunakan untuk beli cincin tu. Waahh...!!!

Taapiiii.... yang ni pun cun jugak.

Bentuk high heels la...! Naaak jugak....hukhuk
Melayang la Ringgit Malaysiaku kelak cenggini ~~

Huuuuuhukhuk.. Pesal la hiasan duniawi ni cantik sangat. Dari sorang yang tak reti hape about jewelleries  terus terasa nak sangat sebab cun!! hukhuk

Ape nak jadi.... =D




Berangan tak habes
Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment