Sunday, January 16, 2011

[ Bukan Salah Mu, Apa Daya Mu ]

With Allah's love
Assalamu'alykum to my dear


Okay, sekarang ni, baru lepas habis perjumpaan event tu. Adoih. Siyes, headache tengah hari tadi tak abes lagi, tambah berdenyut lagi kepala ni tengah-tengah mesyuarat tuh walaupun tak adalah hot sangat. ( ye kew...? hmm...)

Balik ja tadi, Abang Man ajak gi makan. Mintak maaf la bebanyak Abang Man, saya dah tak berdaya dah ni. Hmm.. Lagipun, dah arif dah. Bio le smua nak lepas geram tu. Law nak ngutuk ka, hapa ka, buat la kome. Saya tak nak join, time kasih. Dah cukup ngan headache ni, malas nak tambah macam-macam lagi dah. Plus, malam ni ja bagi chance you all nak ngutuk diri ini, pas subuh esok memang tiada maaf bagi mu. So, buat la apa-apa yang patut kayh? ;)

Apa pun, alhamdulillah, amat bersyukur event ni dah tamat. Tinggal esok nak ngemas bilik gerakan tu ja, pastu post mortem lagi sekali. Ni yang betul-betul punya post mortem, bukan cobaan macam tadi. Ikhlas dari hati, tadi bukan post mortem. Tadi tu lebih ke arah sesi marah memarahi, salah menyalahi, hentam meng......apa eh? hentam ja lah. hoho.(dah terikut-ikut dah mamat tu, guna hoho plak la ni. =P)

Adoi. Mengaku ja lah, memang tadi haku pun hangin ngan protokol sebab majlis penutupan tu memang chaos, tapi siyes, lam otak ni tadi nak ja tanya, napa boleh jadi cam tu? Memang, masa tengah berjalan majlis tu, berdas-das peluru tersembur keluar masa tengok dari bilik teknikal atas tu. tapi pikir-pikir balik, better tanya dulu depa apa problem. Alih-alih, lain pulak jadinya. Ya la, tak pa lah, dah Abang Man bagi chance orang kuat cakap dulu, kita ni diam ja lah. Apa la sangat banding kita ngan depa. Depa memang orang kuat dari dulu ngan abang man, lam pencak pun, bukan calang-calang atlet, mantap, sangat kagum ngan depa kat situ. Grad pun, jangan maen-maen, dekan weh. Kita ni, adoi. Silat? Baru kenai ja masuk u dulu. Nak grad ngan dekan? Allahurabbi... Tiap-tiap sem pon dah semput nak kutip pointer. 3.4 pon tak penah lepaih weh. Sedor le kita ni, banding depa.... Masih banyak kekurangan....hmm........

Tak apa lah, amek ja semua tadi tu sebagai teguran. Nothing la, tak dak pekdah nya dok nak terasa-terasa tak pasai ni. Matang sket ceq..haha

Hmm... Sebenar-benar nya, agak tak puas hati ngan situasi tadi. Mungkin sebab banyak kena kat batang hidung sendiri kot. Adoi, memang tak matang langsung diri ini dalam berfikir... Manggai....hmmmm......

Tak da la, agak terkilan bila hal kecik jadi isu besar sedangkan banyak ja tadi benda lain yang patut diutarakan. Hal yang depa bisingksn tu teramat sangat di'sanjung' sampai ku pun terlupa habeh dah segala apa nak cakap. Tu la padah malaih nak tulis, dah tau otak lemah. Adeh. Tak apalah.

Kat sini, cuma nak bela diri ja. Hopefully tak tersalah bela diri la, tidak naya ja injury tak pasai. haha. Banyak tadi persalahkan tak ada kerjasama, MT tak ambik tahu hal-hal lain, pastu tak ada sokongan untuk team. Okeh, ni hujah ku nak backing. Actually nak hire lawyer ja tadi tapi pikir-pikir balik, buang karan ja, buat seniri sudah =P

Isu Kerjasama:
Okay, yang ni, memang ngaku sendiri, salah ku jugak kat sini.

Adeh... Boleh tak sambung esok? Tak leh tahan dah ni... Tidoq dulu na....

~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment