Wednesday, July 20, 2011

[ Bukan Drug Addict . . ed?? ]

With Allah's love
Assalamualykum my dear

Ingat tak sal entri lepas? huhu. Tak ada apa pun kali ni, cuma nak cakap, Saya bukan drug addict. hehe. Napa? Sebab hari ni tak makan langsung ubat tu. Tak nak lah. Setakat tahan kan sakit, tak apa lah. Tahan je, tak nak guna ubat. Memang perit tapi risau, tak henti-henti badan ni terima macam-macam sangat ubat.

Sekarang ni tengah berdenyut je pain ni. Silap press keyboard pun leh jadi punca. Tapi tak apa, sikit je lagi report nak siap. Come on girl! Chaiyok! - huu, lama benor tak guna perkataan ni..hehe

~ Speechless ~


Dear Cleo
~ Creating Ideas, Developing Words ~
Post a Comment